04 juli 2008

Näst sista hela dagen

Hej alla päron och syskon till barn på Stenbodakollot. Idag har varit en strålande dag i dubbel bemärkelse, både vädermässigt och mysfaktor-mässigt. Dagen startade med sovmorgon på grund av en spöknatt natten till idag.

Vi startade upp med en skön förmiddag med helt fria aktiviteter såsom pyssel utomhus, fotbollsmatcher, volleybollspel och såklart massor av badande barn. Dagens aktivitet bestod i något som vi kallar ”gissnings-gång”. Det är som en slags tipspromenad fast frågorna bestod av tävlingar som sedan skulle anordnas på kvällen. För att ni ska förstå så var en fråga t.ex. Vem dansar bäst? Och så fick man 3 alternativ. Tävlingen bestod av att 6 st barn á 3 lag fick varsin ballong fastknuten på ankeln. Sedan sattes musik på och dom skulle försöka att trampa sönder dom andras ballonger. Det lag som vann blev alltså rätt svar på frågan.

Till slut var det två barn som fick lika många rätt och en utslagstävling fick visa vem som stod som segrare. Ett väldigt spännande slut. Dock fick till slut alla ett tröst pris som var ett kvällsdopp innan läggdags. Vilket en stor del av barnen tog till vara på.

Nu är det endast en hel dag kvar och de senaste dagarna har gått jättefort. Mycket på grund av vädret om ni frågar mig. Hoppas att ni alla också får chans att njuta av det fina vädret och att ni kan hålla ut att vara barnfria någon dag till.

Ha det så bra i helgen. Och fortsätt läs blogginläggen som återstår.

Alla barnen hälsar.

Dagens bloggare: Joel ”Bojje” Höglund

Åsså några bilder