25 juni 2008

Onsdag – fjärde dagen.

Hej alla föräldrar! Den här dagen såg ut som igår, fast med andra grupper. Dom grupperna som åkte iväg (orange röd och svart) åkte på grupputflykter. Orange gruppen åkte till vitsand och klättrade på ett klippblock, badade, hade sandslottstävling och åt god sallad. Den röda gruppen tog kanoterna och paddlade iväg över sjön. Där spelade dom minigolf, softade på stranden, och åt gott. Den sista gruppen (svart) gick igenom hela skogen, för att koma till en grillplats där de skulle grilla korv och bygga en flotte. Men dom nöjde sig inte med att hämta skatten i sjön, fem tjejer paddlade hela vägen hem till stenboda gården. De grupper som var kvar på gården (gul, blå, grön) hade det inte så illa dom heller. Dom bakade chokladbollar i köket, hade spontandisco på baksidan och hade det mysigt.

På eftermiddagen var det dags för gladiatorerna. Då skulle alla barnen på kollo utmana dom läskiga ledarna. Det var hinderbana, såpbrottning, dragkamp, springrace på stranden och slutligen finalen då barnen skulle brotta ner gladiatorerna från flotten. Barnen vann såklart!!! Vinnarna för hela tävlingen blev den röda gruppen – stort grattis!

Nu på kvällen blir det en massa skoj med bordhockeyturnering, tv-spel och andra lekar. Kul ska vi ha det! Vi hörs imorgon. Varma hälsningar från barn och ledare på Kollo!

Bloggare: Sandra Granberg och Anna Palmér